Fikifest je už stabilní koncovkou léta v Srbech a i letos to tak bylo. Nakonec tráva už je hodně vyrostlá a tak má Václav dobrý důvod si posekat zahradu. Letos nechal i nově vyasfaltovat nedaleké ulice, ale stavební práce nabraly trochu zpoždění a tak byl příjezd do onoho zastrčeného kouta Srb ještě složitější, což jistě zejména účastnici zpoza hranic okresu Kladno ocenili.

Letošní fotky mám úplně jiné než v minulých letech, protože jsem tak nějak neměl, co vystavovat. No přiznávám se, že co vystavovat by bylo, ale byl jsem líný a) vyvolávat nějaké fotky z letošních eskapád nebo b) věšet větší množství fotek z letošní výstavy. A tak se zrodil nápad vyrobit fotokoutek, kde se budou moci účastníci vyfotit v neseriozních kostýmech a aranžích. Jak už to tak bývá kvůli lenosti jsem si přidělal práci jinde.

Moc děkuju účastníkům, že se nelekali při mém rousení po zahradě a dvakrát těm, co se nechali vyfotit i ve fotokoutku. Jednak vám to všem sluší a hlavně jsem si mohl zafotit portéty, se kterými mám tak trochu problém. Tak nějak se asi stydím fotit lidi. Dost blbé u fotografa, ale chyba není v přístroji, jenom v hlavě. No a letošní fotokoutek s naprosto uvolněnou a bláznivou atmosférou byl na tohle super.

Užijte si fotky a příští rok zase u Václava.

Související